Bitola.Nominale stroom van distributietransformatorWaar moet je op letten bij het kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-04-25 06:31:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:389
  • Korte omschrijving:

    Bitola.,Hoeveel kost de transformator?Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwer

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Bitola.Hoge efficiëntie en energiebesparende transformator, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Bitola.Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien tijdens de installatie van bliksemafleider,Bitola.Over transformator, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Hoorn.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer,Bitola.Scb13-1600kva droge transformator, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Bitola.Nominale stroom van distributietransformatorWaar moet je op letten bij het kiezen?



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Eerlijke dienstIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Bitola.Nominale stroom van distributietransformatorWaar moet je op letten bij het kiezen?



Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Ontwikkeling CurriculumBij inbedrijfstelling:

Visuele controle voor de controle van de transformator

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Bitola.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Bitola.Overige productinformatie
  • Newark.Hydraulisch vast hefplatformCitaat

    Newark.Hydraulisch vast hefplatformCitaat

  • Newark.Hydraulische druk van de instapwas9 dagelijkse onderhoudspunten

    Newark.Hydraulische druk van de instapwas9 dagelijkse onderhoudspunten

  • Tarnuf.Hydraulische mobiele instapbrugHoe bedrijven opvallen

    Tarnuf.Hydraulische mobiele instapbrugHoe bedrijven opvallen

  • Szerentendre.kgmMobiele instapbrugCommercialisering richt zich op het doorbreken van technische knel

    Szerentendre.kgmMobiele instapbrugCommercialisering richt zich op het doorbreken van technische knel

  • Dandong City.Huishoudelijke kleine sightseeing liftBeleggingsinformatie

    Dandong City.Huishoudelijke kleine sightseeing liftBeleggingsinformatie

  • Donghe RiverElektrisch hydraulisch hefplatformkwaliteitsrisico

    Donghe RiverElektrisch hydraulisch hefplatformkwaliteitsrisico

  • Satruville.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckHoe op te ruimen?

    Satruville.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckHoe op te ruimen?

  • Wijchen.Hydraulisch hefplatform 5 meterDoel en toepassingsgebied

    Wijchen.Hydraulisch hefplatform 5 meterDoel en toepassingsgebied

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!